scetch
  • Ramen & Deuren 1

Uw woning is persoonlijk, waarom zouden uw ramen en deuren dat dan niet zijn? Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie van uw ramen en deuren, onze keuze is haast onbeperkt.

Onze renovaties voor uw ramen en deuren op maat bekijken we als een totaalconcept. Onze projectbegeleider begeleidt u door de verschillende types deuren & ramen, kleuren en afwerkingen. Naast het raam of de deur zelf, bekijken we ook de plaatsing van rolluiken, eventuele pleisterwerken en de integratie van domotica.

In onze totaalaanpak speelt technologie een grote rol. Meer en meer wordt domotica de standaard en het aansturen van ramen en deuren via uw smartphone behoort nu al tot de mogelijkheden. Uw smartphone wordt de toegang tot uw smart home.

Installeren of renoveren van uw ramen en deuren? Dan begeleiden we u graag door de keuzes zodat u tevreden de deur achter u dicht kan trekken.

Nood aan advies over uw project?

Contacteer ons dan nu!Correct, innovatief, Elegant, Degelijk en duurzaam. TOP!!! - Fam. Vanwalleghem (2020)

Bedankt voor het super mooie werk! De ramen zijn fantastisch, zo veel meer licht. Bedankt voor het advies rond het onderhoud en gebruik van aluminium. Proficiat! - Familie Vandenwijngaert

Nood aan advies over uw project?

Contacteer ons dan nu!Bedankt voor jullie perfecte timing. Omwille van mijn zwangerschap en aankomende bevalling waren jullie perfect op schema en volgens belofte. Waarvoor dank - Fam. Van Dorpe

Nood aan advies over uw project?

Contacteer ons dan nu!Nood aan advies over uw project?

Contacteer ons dan nu!Nood aan advies over uw project?

Contacteer ons dan nu!