scetch
  • Ramen & Deuren 1

Uw woning heeft uw persoonlijkheid. Uw ramen en deuren verdienen net dezelfde persoonlijkheid. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie van uw ramen en deuren, we bieden u een haast onbeperkte keuze.

Onze renovaties voor uw ramen en deuren op maat bekijken we als een totaalconcept. Onze projectbegeleider gidst u langs de verschillende types deuren & ramen, kleuren en afwerkingen. Naast het raam of de deur zelf, bekijken we ook de plaatsing van rolluiken, eventuele pleisterwerken en de integratie van domotica. Deuren en ramen voor uw outdoor project, uw woonuitbreiding? We maken het werk helemaal af en nemen professioneel maatwerk erg serieus.

In onze totaalaanpak speelt technologie een grote rol. Meer en meer wordt domotica de standaard en het aansturen van ramen en deuren via uw smartphone behoort nu al tot de mogelijkheden. Uw smartphone wordt de toegang tot uw smart home.

Installeren of renoveren van uw ramen en deuren? Dan begeleiden we u graag door de keuzes zodat u tevreden ramen en deuren kunt opengooien en volk ontvangen of er gewoon zelf van kunt genieten.

U wil advies voor uw project?

Aarzel niet. Contacteer ons nu.Correct, innovatief, Elegant, Degelijk en duurzaam. TOP!!! - Fam. Vanwalleghem (2020)

Top firma zowel qua prijs/kwaliteit als efficiëntie in afwerking. Gekwalificeerd, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Laat hen prijs maken voor je ramen/veranda en vergelijk... DOEN! - Fam Mestdagh-Moorslede (febr 2022)

U wil advies voor uw project?

Aarzel niet. Contacteer ons nu.Bedankt voor jullie perfecte timing. Omwille van mijn zwangerschap en aankomende bevalling waren jullie perfect op schema en volgens belofte. Waarvoor dank - Fam. Van Dorpe

Bedankt voor het super mooie werk! De ramen zijn fantastisch, zo veel meer licht. Bedankt voor het advies rond het onderhoud en gebruik van aluminium. Proficiat! - Familie Vandenwijngaert

U wil advies voor uw project?

Aarzel niet. Contacteer ons nu.We hebben zonet het resterende bedrag overgeschreven op jullie rekening. We willen jullie alvast van harte bedanken voor het mooie resultaat! We hebben er geen enkele seconde spijt van gehad om ons project aan jullie toe te vertrouwen. Van eerste kennismaking, over opvolging tot eindafwerking kunnen wij alleen maar heel tevreden zijn en lovende woorden spreken! Iedereen heel gedreven, correct, eerlijk en vriendelijk, zowel in de toonzaal als op de baan en op de werf. Vele groeten van ons beide - Fam Simoen (2021)

Wil je aan Kevin laten weten dat ik super tevreden ben van zijn ondersteuning gedurende het volledige project? Ook ben ik zeer tevreden van de werkmannen en ook over de commerciële begeleiding bij mijn eerste bezoek en duidelijkheid van de offerte en facturatie. Ik heb enkele andere bedrijven laten komen vooraf en ben zeer verheugd Werbrouck te hebben gekozen. Ik raad Werbrouck dan ook aan bij vrienden en/of familie. - Fam. Degraeve (maart 2022)

U wil advies voor uw project?

Aarzel niet. Contacteer ons nu.Beste Pieter, Jullie zijn bij ons van maandag 31-01 tot en met woensdag 02-02 nieuwe ramen boven en beneden komen plaatsen. We zijn daar zeer tevreden mee, zowel met de ramen die supermooi zijn als met de plaatsing. Het waren echt 2 topgasten. Ze waren beleefd, vriendelijk, stonden nooit te kijken. K vroeg me af of ze eigenlijk pauze namen. Alles was mooi opgekuist, afwerking is super in orde en nergens geen schade. Het mag gezegd worden als het positief is ook, dikke pluim! - De Jode-Wevelgem (jan 2022)

Hartelijk dank voor de gedane werken. Wij zijn uiterst tevreden van hoe alles is verlopen. Bedankt koen, Dimitry en Stijn en de werknemers die ter plaatse alles vakkundig zijn komen installeren. - Cedric en Laura (2021)

Dag Pieter, Gewoon ff een mailtje om te zeggen dat we zeer tevreden zijn over de werken. Zeer goeie plaatsers die hun werk met zorg én verantwoordelijkheidszin uitvoeren. Top! - Jeroen GHILGEMIJN