scetch
  • Ramen & Deuren 1

Uw woning heeft uw persoonlijkheid. Uw ramen en deuren verdienen net dezelfde persoonlijkheid. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie van uw ramen en deuren, we bieden u een haast onbeperkte keuze.

Onze renovaties voor uw ramen en deuren op maat bekijken we als een totaalconcept. Onze projectbegeleider gidst u langs de verschillende types deuren & ramen, kleuren en afwerkingen. Naast het raam of de deur zelf, bekijken we ook de plaatsing van rolluiken, eventuele pleisterwerken en de integratie van domotica. Deuren en ramen voor uw outdoor project, uw woonuitbreiding? We maken het werk helemaal af en nemen professioneel maatwerk erg serieus.

In onze totaalaanpak speelt technologie een grote rol. Meer en meer wordt domotica de standaard en het aansturen van ramen en deuren via uw smartphone behoort nu al tot de mogelijkheden. Uw smartphone wordt de toegang tot uw smart home.

Installeren of renoveren van uw ramen en deuren? Dan begeleiden we u graag door de keuzes zodat u tevreden ramen en deuren kunt opengooien en volk ontvangen of er gewoon zelf van kunt genieten.

U wil advies voor uw project?

Aarzel niet. Contacteer ons nu.Bedankt voor jullie perfecte timing. Omwille van mijn zwangerschap en aankomende bevalling waren jullie perfect op schema en volgens belofte. Waarvoor dank - Fam. Van Dorpe

We zijn heel tevreden over werkelijk elk aspect van het gehele proces. Van begin tot eind hadden we steeds vertrouwen in jullie. Er is bij jullie werkelijk geen enkele "zwakke schakel". Jullie hebben de juiste mensen op de juiste plaats Enkel maar lof voor jullie! RESPECT!! - Fam. Simoen - Vichte (2021)

U wil advies voor uw project?

Aarzel niet. Contacteer ons nu.Wil je aan Kevin laten weten dat ik super tevreden ben van zijn ondersteuning gedurende het volledige project? Ook ben ik zeer tevreden van de werkmannen en ook over de commerciële begeleiding bij mijn eerste bezoek en duidelijkheid van de offerte en facturatie. Ik heb enkele andere bedrijven laten komen vooraf en ben zeer verheugd Werbrouck te hebben gekozen. Ik raad Werbrouck dan ook aan bij vrienden en/of familie. - Fam. Degraeve (maart 2022)

Beste, Ik wil jullie juist eens laten weten dat we supertevreden zijn met de afwerking. We hadden nooit gehoopt dat het zo mooi kon afgewerkt worden. Een dikke pluim voor de twee vakmannen die dit komen doen zijn. Met vriendelijke groeten, Silke en Karel - Roos-Brugge (2022)

U wil advies voor uw project?

Aarzel niet. Contacteer ons nu.Correct, innovatief, Elegant, Degelijk en duurzaam. TOP!!! - Fam. Vanwalleghem (2020)

Beste, Onderstaande naar aanleiding van de geleverde werken bij ons te Izegem. Afgelopen week werden in onze woning de ramen vervangen. De bestaande ramen waren (zoals verwacht) rot. Dit na amper tien jaar! Wij zijn meer dan tevreden met het geleverde resultaat! Wat wij hier hebben gezien op de “werf” doet ons veel plezier. Wij hebben hier een aangenaam, beleefd en gemotiveerd team aan het werk gezien. Met de grootste omzichtigheid werden de oude ramen uitgebroken, werd er ruimte gemaakt om de nieuwe ramen te plaatsen. Hierbij had iedereen aandacht om “de schade” tot een minimum te beperken, en werd beperkt stof en vuil gemaakt. Het team dat wij hier aan het werk hebben gezien mag op handen gedragen worden. De motivatie en het geloof in het product waarmee ze werken is groot. Een meer dan welgemeende proficiat en dank je wel voor het geleverde werk! Een team om in eer te houden zou ik zeggen. Het resultaat mag er zijn, naar onze mening meer dan de investering waard. Een oprechte dank je wel aan de firma Werbrouck en zijn team, een aanbeveling waard! - Fam. Van De Caveye-Izegem (2022)

U wil advies voor uw project?

Aarzel niet. Contacteer ons nu.Zeer duidelijke uitleg bij verkoop. Werbrouck heeft ons aluminium buitenschrijnwerk en aluminium geveluitkleding op een zeer professionele wijze geplaatst. Van A tot Z perfect afgewerkt!! Zonder zorgen aan een correcte prijs - Fam. Viaene- Sijsele (2021)

Hartelijk dank voor de gedane werken. Wij zijn uiterst tevreden van hoe alles is verlopen. Bedankt koen, Dimitry en Stijn en de werknemers die ter plaatse alles vakkundig zijn komen installeren. - Cedric en Laura (2021)

Bedankt voor het super mooie werk! De ramen zijn fantastisch, zo veel meer licht. Bedankt voor het advies rond het onderhoud en gebruik van aluminium. Proficiat! - Familie Vandenwijngaert